onsdag 28 januari 2015

Åre Åre Åre!

Förmiddagsjobb på projektledarkontoret. Fast allt jag kan tänka på är att jag ska åka till Åre i morgon. Åre baby! En hel helgs skidåkning, enbart med andra vuxna! Visst, jag älskar att åka skidor (och göra massa andra saker) med mina barn, men det ska bli så fantastiskt skönt med en helg där ingen börjar bråka innan frukost, skäller ut en för att man serverat fel frukost, får utbrott över knöliga strumpor i pjäxorna, blir hungrig på lunch redan kl 11 eller blir arg när syrran kommer ned först för slalombacken. Jag kommer njuta varje sekund av denna vuxenhelg. Som dessutom är superlyxig då det är en kollega och några av hans kompisar som fixat allt. Vi bara sätter oss på bussen och får allt serverat. Buss-lunch, mingel, bokade middagar, uppstyrd frukost. Det enda jag behöver hålla reda på är mina egna kläder, skidor och liftkort. Hurra!

9 kommentarer:

 1. Verkligen superlyxigt! Have fun!

  (och ähum, tur att inte jag ska med för jag är också hungrig klockan elva varje dag ;))

  SvaraRadera
 2. yllet: eller hur?!?!?!?

  I will not: men du fixar väl din lunch själv? Då bryr jag mig inte!

  SvaraRadera
 3. Hmm, undrar om det är samma bussresa som min chef (och en massa andra av våra chefer) ska på? Låter misstänkt likt...

  SvaraRadera
 4. Va? Detta kom vi inte ens in på jue? :)

  SvaraRadera
 5. Mellanbarnet: japp, det är det nog. Bara massa life science-folk...

  Anna: det avhandlades nog när du och Linda pratade om annat.

  Libby: tackar!

  Spader: I will!

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt! Jag hade det nästan lika lyxigt den gångna helgen i London då Daniel hade ordnat allt och K-A var nöjd mest hela tiden.

  SvaraRadera