tisdag 27 januari 2015

pepptisdag á la Yllet

Yllet kör pepp-tisdagar, så himla bra grej! På tisdagar behöver man ju verkligen pepp! Så jag härmar. Fast jag kommer kanske inte på lika många grejer, för jag kom ju just på att jag skulle göra det.

Pepp 1: Träna till glad musik. Stoppa in lurarna med dina allra bästa låtar (och ja, det får vara skämsmusik såsom E-type eller Charlotte Pirelli) och gör någon träning du gillar. I morse stod jag på crosstrainern. Nu kan jag väl inte påstå att det är min favoritträning, men jag kände för kondition, men vill inte springa pga bökigt knä och Åre-resa coming up, så det fick bli den skonsamma crosstrainern. Och så intervallade jag iväg. Mim-sjöng med i de bästa låtarna och såg antagligen galnast ut i gymmet. Men det bjuder jag på!

Pepp 2: Ta en fikarast med din favoritkollega. Busa till det lite genom att blanda en stark kaffe med en cacao crème i samma mugg (om ni har sådan där maskin med rätt sunkigt automatkaffe det vill säga). Kicken av den lite förbjudna chokladen kommer bära dig ända fram till lunch.

Pepp 3: Fönstershoppa lite i din favorit webb-butik. Lägg massa dyra grejer i korgen, för att sedan stänga webbläsaren utan att ha betalat. I cyberspejs behöver du inte hänga tillbaka grejerna du rafsat åt dig när du ångrar dig, går utan att köpa något och ler inombords åt ditt ännu orörda lönekonto!

5 kommentarer:

 1. Bra pepp-tips!! Jag brukar köra en glad låt i lurarna när jag hämtar kaffe eller går till nåt möte ibland. En promenad på tre minuter räcker ju lagom för en pepp-låt.

  SvaraRadera
 2. A.K: bra grej, det måste jag börja med!

  SvaraRadera
 3. haha, pepp 3 gillade jag! Jag är rätt bra på den, om jag får säga det själv.

  SvaraRadera
 4. bra pepp! Och åh! en till bra! slutrea! fyndläge!

  SvaraRadera
 5. I will not: himla bra grej alltså!

  yllet: slutrea, hurra!!

  SvaraRadera