torsdag 22 januari 2015

världens bästa chef (eller världens sämsta frilans)

Frilansdagar i går och i dag. I går handlade jag mat och vin till makens födelsedagsmiddag. Kollade på lite kläder till mig. Fikade. Piffade lite i hemmet. Åt lunch med vän/potentiellt intervjuobjekt. Kollade lite potentiella tidningar att skriva för. Hämtade barn. Hängde i skogen med barnen. Lagade mat. Firade födelsedagsbarn. Inte så mycket jobbande alltså. Bra chef jag är som ger mig ledigt så där. Dålig chef jag är som inte ser till att jag drar in några stålars.

I dag har jag lämnat barn och fikat med en föräldraledig granne. Tvättar. Men har planer på att jobba lite bättre än i går. Har redan gjort lite informatörskonsultuppdrag. Ska nu skriva och skicka pitchar. Men det tar emot. Suck. Jag är så lat. Och har lite, lite ont i halsen.

2 kommentarer:

  1. Haha. Som jag känner igen mig. Att vara sin egen chef är verkligen inte helt lätt alla dagar. Jag har absolut inte tillräckligt mycket auktoritet för att säga till mig själv på skarpen när det behövs. Däremot gillar jag verkligen att ge mig själv ledigt.

    SvaraRadera
  2. Men då så! Du är ju sjuk, för bövelen. Vila upp dig idag och så jobbar du nästa vecka :)

    SvaraRadera