fredag 25 september 2015

äntligen fredag!

Den här veckan har varit tung. Många aktiviteter, lite småstrul på jobbet, många gräl med barnen och sammantaget bara massa småsaker som skaver. Inget stort, men tillsammans har det gjort att denna vecka inte varit årets bästa. Men nu är det äntligen fredag och jag känner att klumpen i magen börjar smälta. Har fått tag i folk jag behöver få tag i på jobbet, levererat texter innan deadline och så. Och så jobbar jag bara halvdag (som alltid på fredagar) så i eftermiddag ska jag och barnen gå på stan och bara ha det gött. Hem till tacomiddag och däcka i soffan, I löv fredagar!!Höstpremiär för den mörka årstidens uniform: svarta, höga jeans. Matchat med blommig blus (för att matcha fredagskänslan) från H&M samt Swedish Hasbeens.

Och så avslutar jag med ett tips: kolla in #dansaförstina på Instagram. En av anledningarna till att jag varit låg är det horribla inslaget hos Malou på TV4 där KZ dissade alla tjocka och tycker vi är lata, äckliga och skrattretande. Jag kanske inte bryr mig så mycket för min egen del, men alla barn som växer upp och får höra på nationell TV att deras kroppstyp inte är ok. Det gör mig ledsen. Därför gör #dansaförstina mig glad och jag hoppas så att vårt samhälle kommer bli mer inkluderande och accepterande, oavsett om det gäller vikt, kön, hudfärg, sexuell läggning, religion eller vad det nu kan vara.

3 kommentarer:

 1. Jag har inte sett KZ ( eller just det ) men jag tycker hon är DUM I HUVUDET rakt av. Får se om jag kollar det
  och får ett spel ...

  Hörde henne på Värvet och hon retade gallfeber på mig rakt av där.

  SvaraRadera
 2. ABout Alice: titta inte, du kommer att få ett psykbryt. Hon är helt lost.

  Och Frida: Så fin du är idag! Hoppas helgen blir bra, utan gnäll och gnissel och vi alla duger precis PRECIS som vi är <33

  SvaraRadera
 3. Jag begriper inte varför KZ får utrymme i media. Eller jo, jag fattar ju varför, men det gör ju faktiskt dem som ger henne utrymme lika dumma som hon är. :( Har hon någonsin sagt något vettigt eller sjysst? Jag tror inte det.

  Nä, fy för KZ & hurra för Stina som dessutom är med i samma vintagegrupp som jag på fejjan och ibland visar upp sig i fantastiska klänningar som hon minglar eller går på premiär i, hon får alla rätt i min bok!

  SvaraRadera