onsdag 24 augusti 2016

en in, flera ut?

Jag har blivit kär i en väska. Som jag kommer använda mycket, men som får mig att tänka på andra saker som jag äger, men inte använder så mycket. Som jag skulle sälja, för att få lite mer plats i garderob, och kanske till och med finansiera den nya väskan.

Jag tänkte börja med att kolla intresset här, genom att lägga upp i min lite lätt avsomnade bloppis. Det jag kommer på är en Rodebjer Odessa som är för stor för mig, ett par Houdinibyxor som aldrig riktigt har passat mig, en typ messenger bag i ljust läder som är superfin men aldrig används, och en liten gullig Marc Jacobs-väska som inte får komma ut så ofta som den förtjänar. Kanske är du intresserad av något av detta? Håll i så fall utsikt på min bloppis! Någonting annat just DU skulle önska att jag sålde? Gör en önskan här så kanske jag kan tänka mig att sälja...

Uppdaterat: jag har alltså inte lagt in något i Bloppisen än, fick bara tanken. Gör det förhoppningsvis i kväll!

4 kommentarer:

 1. Först tänkte jag att det var dumt att sälja en Rodebjer Odessa som förstår dig... Men sedan tänkte jag att kanske kunde den förstå mig också och slängde jag mig in i Bloppisen... Bara för att upptäcka att det inte fanns något där. ;-)
  Tror väl att dina kläder är för små för mig men någon väska kanske...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, felskrivningar och dåligt skrivet av mig ;) Tänkte uppdatera i kväll. Odessan är typ i XL och alldeles för stor för mig, så jag tror faktiskt den kan passa dig. Mörkblå.

   Radera
 2. Och jag tror nog att jag är intresserad av den där MJ väskan. Om det är den jag tror att det är ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väskan är liten och svart, med guldiga detaljer. Om du vill ha den kan jag paxa den åt dig!

   Radera