tisdag 23 augusti 2016

hej hej

Nej men om jag skulle ta en liten outfit-bild? Satt och kollade på gamla bilder i går och blev inspirerat till att plocka fram min kaninklänning, nu när det åter är lite sommar i luften.


Nöjd satte jag mig på tåget, och så satt det en ascool donna, helt i svart mitt emot mig, och helt plötsligt kände jag mig väldigt barnsligt töntig med mina kaniner. Oh well bekvämt i alla fall.

Annars då? Har fått nåt himla jox med ryggen, typ som en låsning i någon muskel. Var på gymmet i fredags och ryckte väl fel någonstans. Har dessutom ont i ett lillfinger som kom i gräl med en balkonglåda för någon vecka sedan. Är jag hundra år eller, ont överallt?

Har i alla fall haft en skön helg, med yoga, vila och hemmafix. Veckan vi är i nu är rätt intensiv, men ändå rolig. Och solig hurra!

4 kommentarer:

  1. Jag njuter också av resten av sommaren. Planerar att gå till gym. Har städat i garderobet (tycker jättemycket om att syssla med kläder och köpa dem) Ja, bekväma måste de vara!, och dina kaniner är söta och passar dig bra. Hoppas att din rygg blir bättre. Vädret här är redan lite höstligt men det går bra att promenera ute.

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där. Kan känna mig sjukt nöjd i min outfit, för att sen se någon annan hybercool person och höet plötsligt känna mig ful? Så dumt.

    SvaraRadera