onsdag 8 februari 2017

det eskalerar

Jag är så himla kvällstrött. Och vintern gör det ju inte bättre. Så jag går och lägger mig tidigare och tidigare. Somnar med barnen, somnar i soffan. Vilket leder till att jag vaknar tidigt, i dag 04:30. Då går jag upp och lägger mig i soffan, busar lite med katterna, läser lite, innan jag går upp på riktigt kl 06:00. Och på dagen känns det bra, jag är inte trött eller så, för jag har ju sovit rimliga timmar. Men sen på kvällen, är jag ju så himla trött igen, och vill bara gå och lägga mig ÄNNU tidigare. Snart vill jag väl gå och lägga mig innan middag, och vaknar på småtimmarna. Så här kan det ju inte vara, måste bryta min vana. Men åh, jag älskar att gå och lägga mig!!

4 kommentarer:

 1. Men jag också! Det blir som en ond spiral. Trött, lägger mig tidigt, vaknar tidigt, trött, lägger mig tidigt osv. Det är urk.

  SvaraRadera
 2. Det gäller med mig också! Orkar inte alls så mycket som tidigare, och trött särskilt på morgnarna. Jag försöker motionera och äta hälsosamt, och det hjälper lite. Jag tar några vitaminer, om man tror på dem, hjälper dem kanske :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter jobbigt, hoppas du får ordning på det!

   Radera