måndag 22 oktober 2007

intensiv helg

Min lördag har ni ju redan läst om, och söndagen blev minst lika intensiv. Första punkten på schemat var babysim. Vi åkte ut till Hågaby i god tid och åt deras god vegetariska, ekologiska lunchbuffé innan simmet. Sen badade vi. Denna gång var det dyk. Gick utmärkt. Prinsessorna tyckte det var lite otäckt, men inte så farligt. Väl hemma blev det lite fikafest. Två vänner från Gurkstaden kom och premiäritittade på Sessorna, Landskapsarkitektvännerna kom och lämnade auktionsfynd och svärföräldrarna kom förbi. Vi fikade och mös och pratade, sådär Bullerbymysigt som jag älskar att ha det. Senare på kvällen åkte vännerna hem och det blev söndagsmiddag med svärisarna och svåger. Prinsessorna kinkade lite och var som vanligt svåra att lägga. Varför ska det ta tre timmar från att de blir trötta tills de faktiskt sover i sin säng? Det är ju skitjobbigt, för oss alla!! Oh well, natten blev i alla fall hyfsad och nu är vi ensamma igen, jag och prinsessorna. Ute är det grått och småregnigt och risken finns att vi stannar inne hela dagen idag...

3 kommentarer:

  1. det finns dagar för promenader och det finns dagar för cocooooooooning.
    här har det varit magiskthöstvackert, spå vi har promenixat, men igår var det rusk...

    SvaraRadera
  2. Jag har också bara varit inne idag. Har läst igenom nästan hela din blogg nu från början. Såg att dina döttrar vägde nästan lika lite som min dotter när hon föddes (den ena i alla fall). Kul att läsa om ditt liv som tvillingmamma. Det är inte utan att man blir lite imponerad när man själv har fullt upp med bara en! Ni verkar vara så bra på att ta med döttrarna på utflykter och aktiviteter också. Jag ska försöka bli det också när dottern blir aningen lite större bara.

    SvaraRadera
  3. kapybaran: härligt med höstpromenad!

    isolde:kul att du är här! visst är det fullt upp med att vara tvillingmamma, men man gör vad man måste;) och det där med aktiviteter, det kommer! först måste man ju få landa och fatta hur man gör när man är förälder!

    SvaraRadera