lördag 3 oktober 2009

det kan gå precis hur som helst

Maken och jag har tusen ärenden vi behöver göra på stan. Så vi tänkte dra en rövare och gå hela familjen på stan. Ja, ni läste rätt, två vilda tvååringar ska göra Lärdomsstaden-city osäkert. Övriga befolkningen rekomenderas att hålla sig hemma.

8 kommentarer:

  1. jag har också samma projekt framför mig idag. Dock utan make eftersom han inte landar förrän sent i kväll. Men jag bara måste fixa varmare kläder till barnen... Hello vardagsedge!

    SvaraRadera
  2. Off topic, men vi har samma smak! Jag har alla världsdelar på köksbordet, jag har iofs inte just ett skultunaarmband men ett bismarck som jag köpt av hegdehoggen med bla en silverkronaberlock (jättejättefint), och så har jag delar av swedish grace och så vill jag ha en fly. Röd. Som, by the way, agenten här ovanför har. :)

    SvaraRadera
  3. Agenten: oj, all respekt! jag tror inte jag klarat av en repa på stan själv med två kids!

    Polly: men vilken god smak hon har!

    SvaraRadera
  4. Jag funderade tidigare idag på om jag såg dig på stan... Sittandes på huk med en liten tjej i en galleria på stan i Lärdomsstaden (vill inte säga utanför exakt vilken affär, verkar lite stalker-aktig då kanske :P). Tittade efter några gånger men kunde liksom inte bestämma om det var du eller inte...

    SvaraRadera
  5. jag är alltid lite längtig efter min barndomsstad! jag skulle med glädje spring a på er om jag var där :D

    SvaraRadera
  6. Amanda: klart att du inte är stalkeraktig! Det kan mycket väl varit jag! Jag hade en svart parkas och mina tjejer har rutiga jackor, den ena vit-grön-röd och den andra vit-rosa. Var det jag? Du skulle ha kommit fram och hälsat!

    SvaraRadera
  7. Linda K: klart du ska komma hit och springa på oss!

    SvaraRadera
  8. Frida, det kan ha varit du, kommer ihåg att du/din look-a-like var svartklädd åtminstone. Kommer nog aldrig få veta... ;-) Om jag springer på dig någon mer gång ska jag hälsa!

    SvaraRadera