onsdag 6 oktober 2010

backigt

Jag låter inte mensvärken från hell stoppa mig, utan körde lite backintervaller på lunchen. Jag älskar att träna på lunchen. Man får en paus från skrivbordet, och känner sig så himla pigg efteråt. Har man dessutom stått där på morgonen och packat väskan med träningskläder och handduk och neccesär så är man ju inte så himla benägen att banga. Man bara gör´t.

Sådärja, veckans träningstips: lunchträna (för er som har den möjligheten)!

4 kommentarer:

  1. En sak jag inte fattar med att lunchträna. Hur ska man då hinna ät alunch? Säkert dum fråga, men jag får inte ihop det.

    SvaraRadera
  2. Amanda: ja, det gäller ju att man har ett flexibelt jobb, så att man kan ta lite längre lunch. Jag brukar träna först, och sen äta min lunchlåda lite snabbt. Ibland blir det mat framför datorn. Men lunchpausen blir ju lite längre när man tränar på lunchen, det blir den ju!

    SvaraRadera
  3. Lunchträning är wunderbar! Hade alltid en träningsväska stående packad och klar när jag jobbade på ett kontor förut. Däremot så är det viktigt att komma ihåg att ta med handduken till gymet, mer än en gång stod jag inne på toa och försökte torka mig med små pappershanddukar efter duschen :-/

    SvaraRadera
  4. Pia: ja, handduk är bra att ha ;-)

    SvaraRadera