tisdag 11 januari 2011

prova nytt

I dag provade jag en ny grej på mitt gym: kettlebell. Man hade som en tung vikt med handtag som man svingade i olika rörelser. Det var både tungt, svettigt och flåsigt. Och jag gillart! Trots att passet var ett nybörjarpass (doh! jag är ju nybörjare här!) på 45 min så blev jag ordentligt slut, och svetten sprutade. Eftersom "kanonkulan" finns i olika tyngder så kan alla köra efter egen förmåga och det kändes verkligen som det var bra, kontrollerad träning. Så om ni känner för att testa nåt nytt: testa detta!



















Fast i morgon är det jag som ger mig ut i löpspåret.

8 kommentarer:

  1. Det där ser riktigt roligt ut!

    SvaraRadera
  2. Åh, det där vill jag testa!! Kram

    SvaraRadera
  3. mia: det var kul!

    Malin: prova!!

    SvaraRadera
  4. Men gu' om man tappar den... i typ huvudet när man har värsta mjölksyran.... så klen som jag är i armarna så... borde jag givetvis träna haha

    SvaraRadera
  5. Libby: det var inte helt lätt, man ska nog ha lite grundstyrka innan man provar...

    SvaraRadera
  6. Nämen Nämen, kettlebell som träningspass. Så spännande? Vilken gymkedja har snappat upp det mån tro? Jag kör med en 12kg kettlebell hemma som jagfick i julklapp men icke har skåne fått några pass i det! Vilken vikt rekommenderade de till ett 45min pass? (tittar in i din blogg ibland via lindak)

    SvaraRadera
  7. Nämen Nämen, kettlebell som träningspass. Så spännande? Vilken gymkedja har snappat upp det mån tro? Jag kör med en 12kg kettlebell hemma som jagfick i julklapp men icke har skåne fått några pass i det! Vilken vikt rekommenderade de till ett 45min pass? (tittar in i din blogg ibland via lindak)

    SvaraRadera
  8. jansdotter: Det är studenthälsans gym här i Uppsala som kör. De rekomenderade 8 kg till nybörjartjejer. Jag är ganska stark, men hade nog inte orkat nån tyngre vikt. Och välkommen hit, kom igen!

    SvaraRadera