onsdag 1 juni 2011

frukost?

Anna berättar i dag om sin nya favorit-frukost. Det finns en hel blogg om frukostar. Själv äter jag helst ett löskokt ägg, naturell fil med frysta blåbär, krossade linfrön och några russin i. På helgen lyxar jag till det med te och macka, ibland även en smoothie. När jag bor på hotell är frukostbuffén dagens höjdpunkt, frukostbuffé är nog min favoriträtt. Vad äter DU till frukost?

14 kommentarer:

 1. vardagar vaniljyoghurt och musli, kaffe till. helger smörgås kaffe jos och grape!

  SvaraRadera
 2. Lind K: vaniljyoghurt verkar vara populärt!

  SvaraRadera
 3. Vardagar blir det 2 ägg. På helgen kaffe, yoghurt (för tillfället "Yoggi fri mango"), bär, rostad macka med marmelad eller om jag orkar amerikanska pannkakor eller scones..

  SvaraRadera
 4. Havregrynsgröt med hallon. Macka på första fikan på jobbet. På helgen en rostad macka med marmelad. Frukost är det bästa :)

  SvaraRadera
 5. Det bästa som finns är helt klart en rejält tilltagen frukostbuffé! Här hemma brukar det dock bli kaffe, smörgås och gröt eller fil och flingor

  SvaraRadera
 6. Får jag inte fil/naturell yoghurt och müsli blir jag grinig! Te, mackor och juice är alternativa tillägg. Ibland blir det alltihop!

  SvaraRadera
 7. Beror på vad vi har hemma. Macka + juice och/eller fil/yoghurt/mjölk m. flingor. På helgen hårdkokt ägg el. ägg & bacon + kaffe m. mjölk. Melon om det finns.
  Nu på konferensen åt jag naturell yoghurt med rostad kokos och dinkelpuffar, gosh vad gott!!

  SvaraRadera
 8. Vardag: havregrynsgröt och vit C, kaffe på jobbet
  helgen: havregrynsgröt, knäckemacka med chokladströsselströssel, grapefruitjuice och kaffe.

  SvaraRadera
 9. Gröt, gröt! Knäcke m ost och kaffe m mjölk. På helgen kan det hända att jag får bröd om jag varit snäll. Och marmelad!

  SvaraRadera
 10. Det blir oftast naturell yoghurt med lite tinade bär i (jordgubbar eller hallon är favorit), samt flingor. Ibland blir det även en knäckemacka med riktigt ordentligt rökt skinka på. Och så kaffe givetvis, det är inte förhandlingsbart!

  För variationens skull varvar jag vissa mornar med gröt för att det inte ska bli så tradigt!

  SvaraRadera
 11. det är vardagsfrukostar alltså, och då äter jag två frukostar: en vid 5 när jag stiger upp och en strax efter ronden ;)
  annars äääääääääälskar jag mackor, ägg & grape.
  smarr smarr!
  vaknar alltid hungrig och älskar frukost som mina barn.

  SvaraRadera