torsdag 13 december 2012

träningen då?

Jag brukar ju skriva en del om träning. På sistone: not so much. Av den enkla anledningen att jag inte tränat så mycket. På Sri Lanka blev det enbart några få korta pass på stranden med plankor och utfall och armhävningar och så. Det var svårt att ta mig tid för träning helt enkelt. Och så var det ca 30 grader varmt, dygnet runt. Ingen optimal träningstemperatur för min del. Men på Maldiverna fanns det ett gym! Luftkonditionerat! Så där rev jag av tre styrkepass och en femkilometrare på löpbandet. Sista mogonen var det lite svalare pga regn i luften så då slog jag till med en strandjogg! Ön var RÄTT liten, så jag fick springa typ tre varv för att komma upp i 30 minuter. Men det var skönt

Sen hemkomsten har jag inte tränat nåt. Energin har bara räckt till vardagsbestyren och att packa upp och tvätta och julpynta och så. Men snart. Kanske i morgon? Det finns skidspår runt knuten och jag är taggad för vinterlöpning, så det finns goda förutsättningar. Längtar också efter långpromenad med ljudbok i öronen, och så klart måste jag klämma in några pass på gymmet innan året är slut. Och så telemark, vi har slagit till på säsongskort i Järvsöbacken, premiär i mellandagarna.

Hur går det med träningen för er andra?

6 kommentarer:

 1. Jag vill också åka skidor!!

  SvaraRadera
 2. Jo men det går väl sådär. Rätt bra. Okej skönt! Nu vet jag att du är hemma i snön och jag slipper vara avis.

  Ska du med på Tjejmilen ;-)

  SvaraRadera
 3. JoHo: vi får se till att få ihop en skidåkningsdejt i vinter!

  Fia: Ingen tjejmil, jag vägrar hamna i en tanthög (när massa tanter kollektivt kraschar i en av alla branta backar). Men kom hit till Uppsala så ordnar jag ett eget tremilalopp, jag kan utlova blåbärssoppa och ett spår utan backar!

  SvaraRadera
 4. Det finns ju många tanter, men inte såvärst branta backar på just Tjejmilen, väl?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag läste inte så noga och tänkte på tjejvasan, som Fia har tjatat om i sin blogg!

   Radera
 5. Jorå, jag trampar runt i snön med löpardojjorna på.

  SvaraRadera