måndag 21 januari 2013

mes-frida

Med SVTPlay och Netflix finns det ju oändliga möjligheter att se på filmer och tv-serier till höger och vänster. I like. MEN. Nästan alltid när jag börjar se något så måste jag avbryta. För att det är för läskigt. Och då har jag inte ens kikat åt skräck-hållet, nej så fort det är minsta lilla mördare eller läskighet med måste jag blunda och tillslut stänga av. Har sett några avsnitt av Bron, men dör av den läbbiga mördaren. Dexter, oh my god! Till och med Buffy är ofta för läskigt för mig. I går fick jag vika ner mig och såg på How I met your moter. Det och Glee är typ det enda jag kan se. Och Gossip Girl, men det har jag sett slut på.

Så himla jobbigt att vara så menlöst rädd att man bara kan se glättiga sit coms.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du och jag Fraidi, du och jag! / JW med Orcher på altanen

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Och jag som gillar sånt skarpt! Men du, i Mad Men är det ingen som dör. De bara röker och dricker och ligger. Och det är bra ändå :)

Anna sa...

Sån var jag också förut! Men jag har tränat upp mig. Ffa Dexter tog ganska lång tid att vänja mig vid. Fast jag älskar. 24 - har du provat 24? Där är det sällan speciellt explicit våld. men folk dör ju till höger och vänster.

Frida sa...

JW: så himla irriterande alltså!

I will not: får kanske prova Mad Men då!

Anna: måste kanske prova 24 då!

Anna sa...

jag tycker att Alla vi barn i Bullerbyn är lagom.
där händer absolut ingenting.

Frida sa...

Anna: låter fint ;)

JoHo sa...

fniss. jag älskar Dexter. och True Blood och Fringe och annat "läskigt"... fast aldrig i livet ENSAM hemma! Huvaligen. Nej, sällskap tätt intill måste jag ha.

Har du sett Big Bang Theory då? Inget läskigt. Bara vetenskapsnördigt :)