tisdag 14 april 2015

sådär jaGick tillbaka till frisören, och nu fick min ordinarie fixa till lite. Det är inte dåligt klippt, det var bara lite smågrejer som inte var som jag är van vid. Men nu känns det bättre. Dock börjar jag tänka att jag haft den här frisyren väldigt länge, så jag och frisören (som är lika frisyr-rastlös som jag) började spåna på nya grejer vi kan göra framöver. Jag kom att tänka på den här bilden som jag såg hos fellow korthårig bloggerska:


Kräver ju permanentning av mitt spikraka hår, men eller hur coolt? Dock tror jag att jag stannar vid det mörkbruna ett tag, är väldigt praktiskt att ha en hårfärg nära sin egen. Dessutom dröjer det ett tag innan jag kommer hit, måste få lite längd uppe på huvudet först. Och när jag kommit dit kanske jag blir sugen på något helt annat, det kan man aldrig veta...

6 kommentarer:

 1. Skönt att det känns bättre! Det är HEMSKT att känna sådär. Och det kan vara en yttepyttedetalj.

  Och visst är hon snygg i håret, Tilda! En vecka kvar till klippning här. Jag längtar...

  SvaraRadera
 2. Titta vad fint! Med helt normala polisonger och allt!

  SvaraRadera
 3. Superfint! Måste fråga var och hos vem du klipper dig? Är nämligen på jakt efter en bra frisör i Uppsala just nu. Har bott här i massor av år, men aldrig hittat någon frisör som jag trivs bra med. Och nu ska jag klippa kort efter typ 10 år med långt svall... Gulp! Så valet av frisör känns ju viktigare än någonsin!
  / Karin

  SvaraRadera
 4. I will not: spännande om du kommer hem som Tilda nästa vecka då!

  Akan-Kakan: ja! Äntligen!

  Karin: Jag klipper mig hos Madde på Carl Frisör, hon är superduktig på kort hår, men tyvärr populär och rätt fullbokad. Men heja dig och korthårsklippning. Ring Madde och se om hon har tid!

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för svar! Hade tur och lyckades knipa en tid redan om en vecka. Så himla peppad nu! :D
  /Karin

  SvaraRadera
 6. Vet precis hur det känns. Det syns stor skillnad. Bra att du gick tillbaka!!

  SvaraRadera