fredag 20 augusti 2010

fredagsbikten

Vecka nr 2, och det är dags att bikta sig igen. Först måste jag meddela en ändring. Jag klarar inte att nolla mig på sötsaker, så jag känner att jag måste få äta nåt litet sött, men bara under helgen, och inte i några stora mängder. Verkar det OK? Jag vet att viktnedgång kan gå långsammare, men jag måste tänka på min psykiska hälsa också!

Yeah
Semesterkilona är borta, och det gick rätt så lätt! Nu är det bara att suga i med resten, för mitt mål är att komma i pre-barn-form, och det vet jag att jag klarar! Jag har varit duktig med träningen, ett cykelpass, ett löppass (plus ett lunchpass i dag), en galenpromenad och så äntligen ett styrkepass! Det ska bli minst ett sånt i veckan, plus lite hemmastyrka efter löpning/cykling.

Bläh
Jag skulle vilja hinna springa lite mer, minst två pass i veckan, men gärna tre. Det som var över efter den lilla choklad jag unnade mig i helgen slank ner i tisdags när jag var trött och irriterad. Not good. Jag är inte kvinnan som kan ha godis hemma. Dessutom är jag sjukt sugen på gott, hembakt bröd.

Nästa vecka ska vi till Mallis med hela makens familj. Finns risk att lite godsaker slinker ner, men det tänker jag att de får göra. Löparskorna packas med och SKA användas!

Hur har det gått för er?

9 kommentarer:

 1. sara: ja, det ska bli supernajs!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag biktat mig! Slog ihop Yeah och bläh den här gången ;-)

  SvaraRadera
 3. Pia: så kan man också göra ;)

  SvaraRadera
 4. Åh, helt ok, även om det inte hänt nåt på vikten. var på gymmet och fick ett styrketräningsprogram igår, så nu ska det fastas till :-) Och jag ska också ut och resa.. Om nästan precis en vecka sitter jag i Grekland. Ska också plocka med mig löparskorna.

  Heja oss!

  SvaraRadera
 5. Oh, vad duktig du är!
  Du tränar så flitigt, jag har helt lagt ned under sommaren, men NU ska jag komma igen. Blir tungt.
  Men jag tycker att du är vâldigt ambitiös med tanke på att du har TVÂ smâttningar... Jag har bara en, och tycker att det är svârt att få tiden att räcka.

  XX

  Sara

  SvaraRadera
 6. Sofie: härligt med grekland, hoppas det finns fina springrundor där!

  Sara: det är alltid svårt att få tiden att räcka till tycker jag. man får liksom kämpa hela tiden!

  SvaraRadera
 7. det går åt h-vete. :D men jag har börjat cykla till mötena inom stan istf. att bila eller bussa. någon slags början iaf? enjoy mallis!

  SvaraRadera
 8. tingeling: cykel är bra! och du är ju smal och snygg som det är ändå! själv kan jag inte ens kolla åt en godisbit utan att bli som Svullo. Kul att ses i dag förresten! fick ni nån fika?

  SvaraRadera