onsdag 19 januari 2011

älskade ni!

Här går man omkring och tror att man är i princip ensam om att ha telefonskräck och liten mun, men så när man outar det i bloggen så visar det sig att man är så många med samma problem att det räcker till en hel stödgrupp. Så glad man blir! Vi ses snart i respektive stödgrupp, där vi kan diskutera hur samhället bör attackera dessa problem. Mail och mindre röntgengrejer für alle!

4 kommentarer:

 1. Jag hade tänkt säga att jag också har sjukt liten mun och HATAR röntgengrejorna men jag var rädd att du skulle tro att jag börjar bli en stalker eftersom jag redan erkänt telefonfobi. :P

  SvaraRadera
 2. har lidit av telefonskräck sedan barnsben! vågade aldrig ringa kompisar för att fråga om vi skulle leka. vete sjutton hur jag kunde upprätthålla sociala kontakter då, pre sms och mail? idag kan jag förvisso babbla i timmar när jag väl kommit över den initiala skräcken, men jag drar mig alltid för att ringa och är ganska usel på att höra av mig till kompisar just för att jag alltid tvekar lite innan. det är synd det. och att ringa viktiga samtal när andra lyssnar är skräcken. hatade öppet landskap och jobbsamtal när jag jobbade på kontor. brrr.

  SvaraRadera
 3. däremot har jag gigantisk mun (kan gapa hur stort som helst. dessvärre är tandraden ändå lite trång [man undrar ju hur det går ihop?] så jag har dragit ut massa tänder för att få plats jag också. jamensedärja. dagens överflödiga information minsann.)! ;)

  SvaraRadera
 4. Em: inte är du nån stalker heller!

  fia: vad är det med telefoner egentligen!?!? gött med stor mun!

  SvaraRadera