torsdag 11 oktober 2012

tränad och klar

I går kväll var planen löpning. Helt själv, utan krav med en ljudbok i öronen. Sen kom det där iskalla regnet och lusten att stanna i soffan med maken (enda kvällen denna vecka vi båda är hemma) tog överhanden. Jag lät den göra det. Trygg i det faktum att jag hade en gym-dejt inbokad med Anna kl 06.30 i dag. Och gym-dejter bangar man inte, även om det betyder att man måste gå upp innan tidningen har anlänt. Inte bara hade hon bokat in denna dejt, hon hade också styrt upp innehållet. Vi körde ett helt gäng funktionella övningar i tabata-intervaller. Svettigt och intensivt! När hon var tvungen att rusa mot jobbet stannade jag kvar en extra kvart och körde slut på rygg och axlar. Axlar, så grymt jobbigt, och min absoluta favoritmuskelgrupp att träna. Kanske för att jag lättast ser resultat där och faktiskt tycker jag har rätt snygga axar. Eller är det bara för att fett inte lagras så lätt på axlarna och att man därför anar lite muskler där. Mina magrutor däremot, de ligger djupt dolda...

5 kommentarer:

 1. Haha vad snäll skrivet - du glömde berätta att jag kom försent och bara hade satt ihop halva programmet ;)

  Men - nästa gång så kan jag planera bättre och så kan vi avsluta med frukost på Paleorestaurangen bredvid?

  SvaraRadera
 2. förresten prenumererar du på ljudböcker? eller var annars får du tag i dem?

  SvaraRadera
 3. Anna: hehe, jag tyckte vi skötte oss bra. Och ja, jag använder Storytel. Inte gratis, men jag unnar mig det. Finns väl en del ljudböcker att låna på biblan, men jag har inte utforskat det, faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Jag skippade också igår, inte pga vädret men väl för att få lite mer tid med maken (och lammgrytan, som krävde ett glas rödvin! ;).

  SvaraRadera
 5. Omentjej: ibland måste man göra så!

  SvaraRadera