tisdag 29 april 2014

nu ska jag bli stark. och äta vettigtI går hade jag första träffen med min nya PT, Amelie! Jag laddade med (förutom lax-lunch) mellis på finncrisp, jordnötssmör, äpple och kanel. Kaffe till det. Grymt gott! Sen tog jag på mig galaxer-braxerna och drog till gymmet. Amelie petade i min hjärna för att förstå vem jag är och vad jag vill. Sen petade hon på mina muskler för att förstå hur min kropp funkar. Sen fick jag tips om rörlighetsövningar och så körde vi ett kort men intensivt kettlebellspass. Jag svettades som ett as. Musklerna brann och ögonen sved. Precis som jag vill att det ska vara. 

Hon ska även hjälpa mig lite med kosten, så i morse vägde jag allt jag stoppade i mig. Ska bli spännande att höra vad jag kan ändra för att få en bättre balans i livet. Jag har ju fipplat själv med kost fram och tillbaka genom åren, men haft svårt att hitta en vettig, hållbar plan. Kanske är det nu det händer?

6 kommentarer:

 1. Härligt med den där känslan av nystart! Ser fram emot att följa dina framsteg!

  SvaraRadera
 2. Akan-Kakan: ja, det känns bra! Jag ska rapportera duktigt!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Det är klart det är nu det händer! Jättekul och spännande! Den där kampen med kosten, den tar nog aldrig slut, men det är ju så bra om man kan få rätt verktyg och vettiga råd. Ska bli kul att följa :)

  SvaraRadera
 5. Låter som du är något på spåren .. ska bli intressant att följa. :)

  SvaraRadera
 6. Och jag säger som andra här, låter bra och jag följer din resa!

  SvaraRadera