fredag 20 mars 2015

snurriga fredag

Strax efter fikat på jobbet i dag skulle jag snyta ut lite av allt det snor som bosatt sig i mitt huvud. Då sprakar det till i örat (ni minns, där jag haft typ "lock" de senaste veckorna) och så börjar det snurra NÅT SÅ INFERNALISKT i huvudet. I typ en kvart fick jag sitta med huvudet mot bordet för att inte trilla omkull. Blev helt genomsvettig och illamående. Sedan knakade det till i örat och den akuta yrseln gick över. Vilade en halvtimme till och kunde sedan ta mig hem. Vilade sov några timmar, och nu är jag rätt OK. Känner mig ungefär som dagen efter en rejäl magsjuka, typ helt matt och svag.

Antagligen fick väl balanssinnet sig en smäll av all vätska (snor?) som samlats i örat, men shit vad läskigt och obehagligt det var. Eventuellt törs jag aldrig mer snyta mig nu.

2 kommentarer:

  1. Det finns ju något som heter kristaller i öronen. Då kan man bli väldigt yr. Förstår att det måste ha varit extremt obehaglig, usch.

    SvaraRadera
  2. Men fy vad otäckt. Jag vet hur det känns när det sprakar sådär (får ofta lock i samband med mina bihåleinflammationer osv) & det är obehagligt nog men den där yrseln... inte bra. Hoppas det inte blir mer sånt nu.

    SvaraRadera