torsdag 3 september 2015

men varför?

Jag är så makalöst trött. Tröttheten bara eskalerar under veckorna, och så här på torsdagen känns den ända in till benen. Det liksom surrar i huvudet och kroppen känns obekväm. Dumt nog känns det så på kvällen/natten också, vilket leder till att jag sover dåligt. Vilket i sin tur leder till att jag blir ännu tröttare. Ja, ni fattar vilken jobbig spiral jag hamnat i? Inte blir det bättre av att jag sovit borta de senaste tre helgerna, och ska göra så även denna. Borta sover jag aldrig bra. Men vi kan väl tillsammans hålla tummarna för att hotellet jag bokat i Wien är mirakulöst bekvämt/tyst/rogivande så att jag sover som en stock? Med tanke på att jag ska jobba 8-19 där söndag-onsdag så lär jag inte bli piggare. Det är ett tokroligt jobb, jag ska rapportera (mest via twitter) från en internationell konferens i immunologi (mitt favoritämne ju!), men det innebär långa dagar, många föreläsningar och mingel med massa okända människor. Har en känsla av att surret i huvudet inte kommer avta.

Oh well. I dag har jag i alla fall bokfört, fakturerat, gjort ärenden, raggat nya jobb och lite så.

Men mest är jag trött

4 kommentarer:

  1. Det är påfrestande att umgås med okända människor och vara supertrevlig och allert hela tiden. Därför älskar jag att ha eget rum och tidiga kvällar när jag är på hotell..

    SvaraRadera
  2. Sådär trött var jag också under en lång period. Det, och mycket annat, blev betydligt bättre när jag började äta Magnesium. Men de måste vara tuggtabletterna från Recip. Tog en annan sort när de var slut men jag kände skillnad direkt. Tror många har magnesiumbrist med tanke på att jorden idag är så brukad och saknat detta. Hade även B12 brist som kan ge kraftig trötthet och deppighet. Inga av dessa vitaminer lagras i kroppen och kan vara värda att testa!!

    SvaraRadera