tisdag 9 december 2008

ont

Shit alltså, jag har fått tokont i magen. Inga andra symptom, bara ont i högra delen av magen. Konsulterade läkare (såväl maken som extern husläkare) fattar inte vad det är. Blindtarmsinflammation borde ge feber. Men jag har bara så ont att jag knappt inte kan röra mig. Att ta sig till jobbet är inte aktuellt. Så nu sitter jag i soffan och käkar värktabletter och avvaktar, enligt husläkarens rekomendationerna. Smärtsamt och tråkigt.

12 kommentarer:

Anna ser dej sa...

Usch, stackars! Jag hoppas det ger sig snart så du kan röra dig igen. Att avvakta verkar vara husläkarens rekommendation för det mesta för övrigt. "Jaså, du har skurit av dig halspulsådern. Ta en alvedon och avvakta tills imorgon så får du höra av dig igen om det inte har gått över". Krya på dig!

Frida sa...

Anna: I know! Men det är ju bättre än att han omedelbart vill skära upp mig för att kolla vad som är fel. Jag är en avvakta-person själv, det mesta går ju över efter ett tag.

Anonym sa...

Hoppas du blir bra snart! Sköt om dig så gott du kan tills dess!
/Mickis

Yogamamma sa...

Aj, det där låter inget vidare. Hoppas att det går över och att det inte är någon fara. Krya-på-dig-energi skickar jag.

Frida sa...

Micis: tack!

Yogamamma: nej, det är lite drygt. Men alvedonet har kickat in nu, så det gör inte lika ont.

G. sa...

Stackars dig! Krya på dig och hoppas att det går över snabbt!!

Frida sa...

G: tack, sötnos!

Atomflickan sa...

Skickar en stor kram och hoppas det onda magiskt försvinner.

Frida sa...

Atomflickan: tack! jag hoppas också på magi!

hedgehog-sara sa...

Stackars dig - tusen kramar och krya på dig!

Frida sa...

sara: tackar, det börjar kännas bättre nu!

disa sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區