onsdag 16 november 2011

mohaha

Jag misslyckades kapitalt i kväll. Eftersom maken är borta på kurs med vidhängande galej fick jag rodda hela familjemaskineriet själv. Jag hämtade barn, medlade i konflikt med dagiskamrat, pysslade med barnen samtidigt som jag lagade middag. Åt middag (som blev god, tyckte alla!), sanerade efter middag, lekte blindbock och sätta knorr på grisen, kollade Bollibompa, duschade barn och kröp ned med dem i sängen med en barnbok. So far so good. Det enda dåliga var att jag kom upp ur den sängen NU. Helt groggy och inte ett dugg sugen på träning. Så gick det med de goda föresatserna. Men jag är bra på att göra upp alternativplaner: i morgon blir det lunchjogg med en kollega (då går det ju inte att banga) och på fredag ett gympass. Har jag tur kan jag klämma in ett träningstillfälle i helgen också.

Så kan det gå. Tack ändå ni som peppade mig i kväll.

6 kommentarer:

 1. Du får garanterat plats med tre pass denna vecka. Och lunchjogg är ju bra :-D Hejja!

  SvaraRadera
 2. Men du, du verkar hinna med en hel del träningspass ändå! Jag skulle gärna hinna med en lunchjogg då och då, men det går icke...

  SvaraRadera
 3. mia: ja, det ska nog gå att få in!

  Mis(s)match: lunchjogg är den lyx som vi lågt betalda heltidsforskare har...

  SvaraRadera
 4. flexibilitet är a och o för varje småbarnsförälder. du jobbade ju på super hela kvällen - HELT rätt att invänta lunchjogg :)

  SvaraRadera
 5. Men jiisus, dra igång pyssel, blindbock och sätta knorr på grisen en vardagskväll? Har ni kalas varje dag eller? Du har helt klart en annan ambitionsnivå med föräldraskapet än jag.

  SvaraRadera
 6. JoHo: jag gör alltid upp väldigt abitiösa planer, sen blir det väl oftast inte lika ambitiöst. Men, men.. Sikta mot stjärnorna liksom...

  A-K: det var barnen som ville leka och pyssla, jag bara hängde på. Färdigritad gris fanns från tidigare och pysslet var inte speciellt avancerat (läs klipp i och måla på frigolitbitar som kom i ett paket...).

  SvaraRadera