Hur ska jag kunna kora den bästa osten? Jag älskar ju dem alla. Men efter noggrant funderande har jag kommit fram till följande:
Gryuère!
Dess perfekta hårdhet, starka smak och de små utfällda saltkristallerna gör att den hamnar i topp på min ostlista. På en perfekt ostbricka kombinerar jag den med en krämig (nästintill rinnig) grönmögelost och en smakrik getost.
Som vardags-på-mackan-ost väljer jag Jarlsberg. Jag och Ingmar Bergman, vi gillar vår Jarlsberg!
fredag 17 januari 2014
17. Den bästa osten är ju som vi alla vet…
Posted by Frida at 1/17/2014 05:27:00 em
Labels: januarilistan, ost
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Getost har jag aldrig lärt mig gilla. Den smakar... get.
SvaraRaderaGetost har jag aldrig lärt mig gilla. Den smakar... get.
SvaraRaderaoj, sorry - det knasar med kommentarsfältet :)
SvaraRadera