måndag 6 januari 2014

hemma igen

Vilket megalångt jullov! Och vi har varit i stugan hela tiden (nåja, maken har åkt till stan för några jourer) med lite olika besök. Men det här med att bara slappna av, vara på ett ställe och ta det lugnt. Så himla skönt! Vädret har ju lämnat en del övrigt att önska, men Järvsöbacken har räddat oss. Där finns det lite snö och vi har åkt och åkt. Fredag till söndag har barnen gått i skidskola och jag har åkt telemark så att låren bränner.

Men nu är vi hemma igen. I stugan är julen bortplockad och här hemma har jag tagit bort tomtar och vissnade hyacinter. Stjärnorna i fönstren får vara kvar ett tag till, så jobbar jag. I morgon drar det i gång igen med skola och jobb och det känns bra faktiskt. Ja, faktiskt. Det har varit en vilsam ledighet och jag hoppas att den känslan kommer följa med ett tag in i vardagen.

2 kommentarer:

  1. Jag låter också stjärnor och den enda fungerande ljusstaken stå kvar, resten är bortplockat. Eller ja, lite blommor står kvar också.

    Härligt med långt lov i Hälsingland, jag längtar dit! Och jag saknar er, vore så skoj att ses snart!! Kram!

    SvaraRadera
  2. Omentjej: blommorna kan man ju inte slänga förrän de vissnat. Jag har en helt fantastisk amaryllis som blommar för fullt! och klart vi ska ses! kram!

    SvaraRadera