tisdag 3 februari 2015

tisdagspepp

Även denna vecka gör jag en Yllet och kör tisdagspepp.

Pepp 1: Se till att utnyttja snön som ju ligger precis just nu! Om du är lagd åt det hållet – åk skidor! På längden, på tvären, utförs, på bräda. Om du föredrar mer stillsamma snö-aktiviteter – gör en snöängel eller bygg en snökoja med (dina eller andras) barn. Och för er som inte gillar utomhusvinter alls – ta chansen att sitta inne med varm dryck och en filt runt benen. Läs en bok och titta ut på den gnistrande snön.

Pepp 2: Boka in en lunchdejt med valfri trevlig person. Kanske din partner? Kanske en vän som du inte träffat på allt för länge.

Pepp 3: Galenträna! Strunta i alla konventioner som säger hur man "bör" träna. Kör djungelgympa hemma i vardagsrummet. Lek parkour när du är ute och springer och klättra över murar och skutta runt som en galning. Släng in ett gäng burpees eller jumping jacks mellan marklyfts-seten. Gå på zumba fast du är värdelös på att dansa. Kanske blir det inte ditt mest effektiva träningspass, men förmodligen har både du och din omgivning dragit på smilbanden ett antal gånger under tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar