måndag 18 januari 2016

sånt jag tänker på

Rätt mycket jobb: hur ska jag lägga upp min "karriär"? Hur mycket betyder pengar? Hur mycket vill jag egentligen jobba? Vad är kul att göra? Måste jobbet vara kul?

Andra saker: Jag gillar vinter! Helgen har varit kanon med mycket aktiviteter i snön, massa familjetid, lite skidor och en trevlig middag med vänner.

Också: så snabbt man vänjer sig med saker. I dag var det "bara" tio minus, så jag cyklade utan överdragsbyxor. Fast det var lite kallt.

Dessutom: vad/hur ska jag hinna träna denna vecka, som är fullspäckad med jobb, barnvaccination, och en hel del roligheter.

Typ så. Vad tänker ni på?

5 kommentarer:

 1. Hej Ganska mycket samma lika faktiskt. Vad är lagom? Hur lyckas man nå lagom? Går det ens att påverka själv? + att jag åter igen kan konstatera att jag är mer nöjd och tillfreds på vintern än på sommaren bla pga större vädertolerans och färre måsten.
  Kram på dä

  SvaraRadera
 2. Hej Ganska mycket samma lika faktiskt. Vad är lagom? Hur lyckas man nå lagom? Går det ens att påverka själv? + att jag åter igen kan konstatera att jag är mer nöjd och tillfreds på vintern än på sommaren bla pga större vädertolerans och färre måsten.
  Kram på dä

  SvaraRadera
 3. Jessica: ja, vinter är najs! I går somnade jag 21:30, så himla skönt! Gör absolut INGET som jag inte måste om kvällarna, och älskar det!

  SvaraRadera
 4. Nya jobbet, gamla jobbet, min son, min träning, min halvvärkande kropp - men just nu mest av allt: new york!

  SvaraRadera
 5. Hej, jag är nöjd med början av detta nytt år. Många träningsbeslut och en bra start! Jag har också många goda böcker att läsa och hade i dag en träff med en vän som behärskar 12 språk och är en ivrig bokfan. Har fått många böcker från henne. Både vinter och sommar är trevliga, årstider är ett rikedom. Och det är alltid möjligt at träna (tennis coh gym) eller läsa :)

  SvaraRadera