fredag 22 augusti 2014

casual fridaNär det är fredag efter en lång och intensiv vecka och man faktiskt inte har några externa möten inbokade på hela dagen kan det hända att zebrabrallorna i mjukt tyg åker på. Långkofta och knalliga sneakers till det så inbillar jag mig att jag fått till en ganska skön stil. Mina vänner som hänger på surfstranden i Varberg hela sommaren berättade att långkoftan var alla coola 30plussares outfit i år. Och det är väl det jag är? En cool 30plussare?

En stark 30plussare också. Körde säsongens första morgonrepa på gymmet i dag. Marklyft och benböj och hela faderittan. Tog tyngre vikter än några av killarna. Kände mig mallig. Dock: vill bli ännu starkare. Det är coolt att vara stark!

8 kommentarer:

 1. Tror minsann att det är långkoftornas dag idag. Gäller även mig fast jag är ju 30++

  SvaraRadera
 2. Klart du är cool! Det är coolt att vara stark, därför känns det för jä-ligt med det härninga karpaleländet som gör mig extremt svag i nyporna. Var tvungen att klippa upp en tetra med tomater igår, buhu. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Du är cool och jag känner DIREKT att jag saknar en lång kofta i min garderob!

  SvaraRadera
 4. Marie: alla kan ha långkofta!

  Omentjej: hu, stackare!

  MissUD: du får helg enkelt skaffa en!

  SvaraRadera
 5. Ja, du är ballast i stan ju! Jag har också en långkofta, fast den är från -99 och ligger längst in i garderoben. Känner plötsligt behov att dra fram den nu...

  SvaraRadera
 6. Akan-Kakan: klart du ska dra fram långkoftan! Grymt skönt!

  SvaraRadera