torsdag 3 mars 2016

tack hörrni!

Pepp och stöttning angående allt mitt oroande. Jag vet inte om det var era goda råd, men i natt sov jag riktigt bra, trots att det är i dag vi kör upp till Dalarna för stafettvasan i morgon. En av bilarna vi åker i är dessutom min, och jag avskyr att köra bil/ha ansvar för bil. I går kväll när jag körde runt på ärenden var jag övertygad om att jag lyckats fixa punka på bilen, men däcket ser tack och lov helt ut. Jag har också fyllt på spolarvätska och tankat bilen. Länge hade jag fobi för att tanka, men det verkar tack och lov gått över. Fast det strular ofta någonting när jag ska tanka. I går hittade jag ingen betalautomat och tänkte att "jaha, man går väl in och betalar, som förritin". Dock kom det ingen bensin när jag försökte sätta igång. Skamset kollade jag mig runt lite till och hittade tillslut kortautomaten. Sådana där smågrejer är det jämt för mig på bensinstationer.

Oh well, nu bär det snart av mot dalaskogarna, hör jag inte av mig har jag väl blivit fast där uppe någonstans.

7 kommentarer:

 1. Lycka till - det kommer bli kul för dig hoppas jag!!!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker inte heller om att tanka! Och skäms lite för det, för det är en sån där grej man borde göra som kvinna år 2016. Jag tankar nästan aldrig och blir alltid väldigt nervös varje gång jag gör det. Vet aldrig vilken sida det där jäkla tanklocket är på. Bra gjort av dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett tips: Kolla på den lilla bensinpumpen på instrumentpanelen i bilen, tanklocket sitter på samma sida som slangen på pumpen alt på den sidan som det finns en liten pil riktad mot (det skiljer sig mellan bilmodeller, men finns det en pil så är det den som gäller). :)

   Radera
  2. Ett tips: Kolla på den lilla bensinpumpen på instrumentpanelen i bilen, tanklocket sitter på samma sida som slangen på pumpen alt på den sidan som det finns en liten pil riktad mot (det skiljer sig mellan bilmodeller, men finns det en pil så är det den som gäller). :)

   Radera
 3. Stor Stort lycka till. Håller med P här ovan. Gillar inte heller att tanka. Gillar inte heller något som har med bilar att göra.

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig så väl. Och har också fått det där brevet från CSN. och kommer väl också att få ett nästa år om jag har räknat rätt.
  De får faktiskt en att må ganska dåligt, sanna mina ord.
  Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Alla: tack för tips och pepp!

  SvaraRadera